Strategische HR projecten

Samen werken aan een sterk personeelsbeleid

Als ondernemer of HR verantwoordelijke kruisen heel wat HR- dilemma’s uw pad. Vanuit onze expertise begeleiden we profit- en non-profitorganisaties bij hun beleidsvoering en personeelsvraagstukken. We zorgen voor praktische oplossingen en/of een strategisch en solide HR-beleid dat uw organisatie versterkt.

De basis van uw succes. Het klinkt als een cliché, maar het is waar: mensen maken een onderneming. Of kraken het. Een strategisch HR-beleid is het fundament van uw onderneming of organisatie. Als uw medewerkers openbloeien, floreert ook uw bedrijf of organisatie.

Jarenlange ervaring. Samenwerken met Goelen & Gaukema HR Partners voor uw personeelsbeleid, betekent inpluggen in een schat van ervaring. Al 25 jaar kijken, denken en werken wij mee met ondernemers. Onze expertise leidt tot praktische resultaten. Dat bewijzen onze succesvolle klanten al jaren.

Strategisch HR-beleid. We houden de vinger aan de pols in het wetenschappelijk onderzoek. Kritisch en vernieuwend ondersteunen wij u in het uittekenen van een praktisch, inspirerend en motiverend HR-beleid. Mogelijke thema’s zijn loonbeleid op maat, evaluatie en performance coaching, outplacement, burn-out preventie, motiveren en sturen van teams, leiderschap,…

Persoonlijke coaching leiderschap. In uw groei als ondernemer of leidinggevende is persoonlijke coaching een onmisbaar element. In een coachinggesprek kijkt één van onze professionele coaches mee naar uw functioneren en worden leiderschapsvaardigheden getraind.

Op maat. Wij bieden op maat gemaakte in company groepstrainingen rond leidinggeven, het verbeteren van selectieprocedures en interviewvaardigheden, 360° feedback,…

Contacteer ons voor een afspraak.

Kmo-portefeuille

Wat is het?

De kmo-portefeuille is een initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid. Ondernemers die actief stappen ondernemen om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren, krijgen daarvoor financiële steun. Concreet kunnen ze beroep doen op de kmo-portefeuille om opleidingen aan te kopen bij geregistreerde dienstverleners.

Voorbeelden van opleidingen

  • Situationeel Leidinggeven
  • Leidinggeven en Communiceren
  • Selectie-interview 2.0

Voor wie is het?

Alle ondernemers die erkend zijn als kmo of vrij beroep kunnen gebruik maken van dit initiatief. Een kleine ondernemingen kan 30% van het totaalbedrag als steun genieten. Een middelgrote ondernemingen geniet 20% an het totaalbedrag als steun. Het maximale steunplafond per jaar bedraagt 7.500€. Voor meer voorwaarden verwijzen we graag naar de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen: www.kmoportefeuille.be.

Wat doen wij?

Goelen & Gaukema HR Partners is als HR-adviesverlener een geregistreerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dat wil zeggen dat kmo’s en vrije beroepen kunnen genieten van de subsidies als ze voor opleidingen met ons samenwerken. De opleidingen kunnen resulteren onder het erkenningsnummer pijler OPLEIDING DV.O237262 .

We bekijken voor ieder project apart of het in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille en verkennen deze piste graag met jou tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.