Strategische HR projecten

Samen werken aan een sterk personeelsbeleid

Als ondernemer of HR verantwoordelijke kruisen heel wat HR- dilemma’s uw pad. Vanuit onze expertise begeleiden we profit- en non-profitorganisaties bij hun beleidsvoering en personeelsvraagstukken. We zorgen voor praktische oplossingen en/of een strategisch en solide HR-beleid dat uw organisatie versterkt.

De basis van uw succes. Het klinkt als een cliché, maar het is waar: mensen maken een onderneming. Of kraken het. Een strategisch HR-beleid is het fundament van uw onderneming of organisatie. Als uw medewerkers openbloeien, floreert ook uw bedrijf of organisatie.

Jarenlange ervaring. Samenwerken met Goelen & Gaukema HR Partners voor uw personeelsbeleid, betekent inpluggen in een schat van ervaring. Al 25 jaar kijken, denken en werken wij mee met ondernemers. Onze expertise leidt tot praktische resultaten. Dat bewijzen onze succesvolle klanten al jaren.

Strategisch HR-beleid. We houden de vinger aan de pols in het wetenschappelijk onderzoek. Kritisch en vernieuwend ondersteunen wij u in het uittekenen van een praktisch, inspirerend en motiverend HR-beleid. Mogelijke thema’s zijn loonbeleid op maat, evaluatie en performance coaching, outplacement, burn-out preventie, motiveren en sturen van teams, leiderschap,…

Persoonlijke coaching leiderschap. In uw groei als ondernemer of leidinggevende is persoonlijke coaching een onmisbaar element. In een coachinggesprek kijkt één van onze professionele coaches mee naar uw functioneren en worden leiderschapsvaardigheden getraind.

Op maat. Wij bieden op maat gemaakte in company groepstrainingen rond leidinggeven, het verbeteren van selectieprocedures en interviewvaardigheden, 360° feedback,…

Contacteer ons voor een afspraak.

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.