Goelen en Gaukema
_DSC0818

Een psychotechnisch onderzoek of het inlassen van capacitaire proeven getuigt in de eerste plaats van een kwaliteitsvol personeelsbeleid. Ons team van consultants is veelal Master-geschoold met een achtergrond in Psychologie, Pedagogie, Human Resources of Bedrijfseconomie. We hechten dan ook veel belang aan de wetenschappelijke onderbouwing van onze methodieken en de sereniteit van de afname. Onze medewerkers zijn getraind en gespecialiseerd in het inschatten van menselijk potentieel. Door onze objectieve manier van werken krijgen onze opdrachtgevers een goed inzicht in de persoonlijke talenten van kandidaten. Het resultaat van een onderzoek is steeds een helder rapport op maat van uw organisatie met duidelijke standpunten en concrete adviezen.

Klantgerichte samenwerking en een persoonlijke aanpak zijn onze basisprincipes. We dragen zorg voor de uitstraling van onze opdrachtgever. We volgen dan ook nauwgezet de laatste tendensen en methodieken en ontzorgen ook onze opdrachtgevers bij de praktische organisatie.

Daarnaast hechten we ontzettend veel belang aan de privacy en het welbevinden van de kandidaten. We dragen kandidaat-beleving dan ook hoog in het vaandel.

Goelen en Gaukema
_DSC3582

Contacteer ons gerust om onze aanpak en werking te leren kennen