Goelen en Gaukema

Assessment & Development Center

_DSC1009

De moeite waard

Een assessment is zijn investering dubbel en dik waard. Een goede aanwerving in het kader van een evenwichtig personeelsbeleid versterkt het team. Een foutieve aanwerving betekent financieel verlies en een negatieve impact op uw team. Investeren in een goede aanwerving loont altijd, zowel op menselijk vlak als in cijfers. Weten welk potentieel toekomstige medewerkers bezitten en hoe dit ingezet kan worden binnen de organisatie is van onschatbare waarde om de bedrijfsdoelen blijvend te realiseren. 

 

Chris Verleye (Salar) aan het woord over de meerwaarde van een assessment.

Assessments 2.0 : rekruteren we vanaf nu digitaal?
Een vak apart

Wij zijn getraind en gespecialiseerd in het inschatten van menselijk potentieel. We testen wetenschappelijk en tot in detail o.a. leiderschapspotentieel, leiderschapsstijl, werkhouding en motivatie, teamspirit, organisatietalent, leervermogen, sociale en emotionele intelligentie, commerciƫle vaardigheden, administratief talent en stressbestendigheid.

Degelijk

Een degelijk assessment vraagt tijd. Bij ons geen snelle online vragenlijsten met standaard resultaten maar wel een diepgaande screening van elke kandidaat. We stellen voor elke functie een pakket samen van oefeningen, psychotechnische testen, rollenspelen en business cases die hun voorspellende waarde in de praktijk bewezen hebben. Dit combineren we met een diepte-interview afgenomen door een senior consultant die uw business kent en begrijpt. Alles samen duurt een onderzoek een halve tot een hele dag.

Duidelijk

Op basis van de grondige screening, krijgt u van ons heldere rapporten, concrete, werkbare adviezen, typerende profielschetsen en duidelijke standpunten die relevant zijn voor uw onderneming. U kan de rapporten nadien gebruiken bij de begeleiding, inwerking en ontwikkeling van uw medewerkers. Wij zorgen, indien gewenst, ook voor opvolgings-, coaching- of ontwikkelingsplannen die onmiddellijk toepasbaar zijn in de praktijk.

Gewaardeerd

Kandidaten waarderen een assessment. Investeren in een assessment of development center zorgt voor een positief werkgeversimago en getuigt van een doordacht en duurzaam HR-beleid. Als organisatie investeert u in een sterk team. Dit draagt bij tot uw employer branding. Iedere deelnemer kan een individuele bespreking van zijn resultaten aanvragen. Dit gebeurt in alle openheid en transparantie, op een integere en discrete manier.

Goelen en Gaukema
_DSC3582

Benieuwd naar onze aanpak en tarieven?