Goelen en Gaukema
_DSC4450_W
Waarom

Het aantrekken en engageren van de juiste medewerkers brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Schaarste op de arbeidsmarkt, een snel bewegend landschap, nieuwe types werk, knelpuntberoepen, automatisering, enz. maken dat rekruteren een dynamische en actieve aanpak vereist. Door goede aanwervingen valt er bij de organisatie vaak een hele last van de schouders. Een foutieve aanwerving daarentegen gaat gepaard met extra kosten, zorgt vaak voor interne onvrede en kan een negatieve impact hebben op de reputatie van uw onderneming.

Aanpak

Aanwerven is duurzaam samenwerken van A tot Z

Op basis van een uitgebreide analyse van de organisatie en het profiel brengen we de juiste verwachtingen, competenties en persoonlijkheid in kaart. We zetten in op adequate rekruteringsacties, steeds in nauw en transparant overleg met onze opdrachtgever. We zien het volledige aanwervingsproces als een samenwerking waarin we onze opdrachtgever ontzorgen en begeleiden doorheen het traject op basis van onze expertise. We staan garant voor een aanpak van A tot Z waarbij we een duurzame relatie hoog in het vaandel dragen. Daarom geen snelle commerciële voorstellen, maar wel een sterk engagement en een doordachte aanpak met bijhorende oplossingen.

Heldere communicatie, een duidelijke aanpak en een kritische kijk verhogen de slaagkans op een optimale fit.

Goelen en Gaukema

Onze troeven

  • U leest in onze rapportering een realistische inschatting met zowel positieve punten als aandachtspunten.
  • U kan rekenen op een intensieve samenwerking, met focus op  een lange-termijnoplossing.  
  • We ‘verkopen’ geen kandidaten. We hebben oog voor uw organisatiecultuur, employer brand en zoeken op basis hiervan een juiste fit met kandidaten.
  • Een hands-on, flexibele aanpak op maat biedt, naast onze technische expertise, een brede scope aan mogelijkheden om nieuwe medewerkers te rekruteren.