Goelen en Gaukema

We begrijpen dat het leiden van een KMO heel wat dagelijkse uitdagingen met zich meebrengt. HR en de bijhorende zoektocht naar kwalitatieve medewerkers maar ook het motiveren en creëren van een stabiel arbeidsklimaat is voor velen een bekommernis van formaat. De huidige arbeidsmarkt maakt het er dan ook niet gemakkelijker op om een duurzaam hr-aanpak uit te bouwen. Als HR-partner van onze opdrachtgevers, kijken we mee naar hun vraagstukken en personeelsuitdagingen vanuit een hedendaagse bril. We ondersteunen met praktische, no nonsens technieken en de laatste HR trends.

Doorheen de jaren bouwden we een breed referentiekader op in verschillende sectoren, diverse (familiale) organisaties en type medewerkers. Hierdoor maken we gemakkelijk de inschatting en vertaalslag naar een aanpak op maat van elke KMO an sich. Steeds met oog voor het reeds aanwezige dna en de bedrijfscultuur. De ambities van de KMO staan hierbij voorop. Zo bouwen we aan een toekomstgerichte hr-aanpak, pragmatisch , hedendaags en concreet toepasbaar.

_DSC0862

Goelen & Gaukema heeft een veel bredere kijk op de arbeidsmarkt dan een reguliere onderneming. Het gaat om detecteren van competenties en vaardigheden in de arbeidsmarkt, daar waar een onderneming vaak vanuit eigen klassieke functieprofielen recruteert en op die manier veel potentieel in die arbeidsmarkt mist.

_DSC3582

Wens je meer informatie over onze aanpak?

We leren je bedrijf  graag kennen.