Goelen en Gaukema
_DSC0884

Met een krappe arbeidsmarkt is een aantrekkelijk werkgeversimago  uiteraard cruciaal, niet alleen richting sollicitanten maar ook t.a.v. de eigen medewerkers.

Onboarding onder de loep: zorg voor een positieve start
Effectieve rekruteringsstrategie

Employer branding is een techniek die helpt om een aantrekkelijk werkgeversimago op te bouwen. We promoten een duidelijk beeld van datgene wat een onderneming verschillend en uniek maakt als werkgever. Dit onderscheidend imago verhoogt niet alleen de organisatieattractiviteit, zowel voor sollicitanten als voor jouw werknemers, maar vergemakkelijkt ook de sollicitatiebeslissingen. Op termijn zorgt het voor betere instroom, minder uitstroom en meer organisatiestabiliteit.

Employer branding is een waardevolle en effectieve rekruteringsstrategie als dit vertaald wordt naar elk aspect van de organisatie. Belangrijk is wel dat employer branding draagvlak nodig heeft binnen de organisatie om succesvol te zijn. Het moet een authentiek organisatie-dna met zich meedragen.

Het opzetten van een sterk en doordacht employer branding verhaal is geen sinecure. Vanuit onze jarenlange ervaring kijken we graag met ondernemingen naar hun employer branding verhaal en leggen hierin de juiste accenten.

Afbeelding1
Onze troeven

·         Vlotter aantrekken van nieuwe medewerkers.

·         Sterkere focus op  interne betrokkenheid.

·         Beter retentiebeleid.

·         Een goed (werkgevers)merk.