Goelen en Gaukema
dummy-banner

Waarom?

Ook al is het soms de beste keuze, ontslag is nooit een makkelijke beslissing. Laat outplacement echter geen verplicht nummer zijn. Goelen & Gaukema HR Partners adviseert je niet alleen over het wetgevend kader, zodat dit zeker correct wordt toepast. We garanderen ook een integrale begeleiding van de ontslagen medewerker. Op die manier bewaar jij als werkgever het vertrouwen van je team en bied je jouw ontslagen medewerker alle kansen om zich te heroriƫnteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Aanpak

In een eerste kennismakingsgesprek wordt de huidige situatie van de ontslagen medewerker besproken en krijgt hij de kans om het ontslag een plaats te geven. Hij kan daarbij rekenen op een mature en begripvolle gesprekspartner. Van daaruit werken we een traject op maat van de ontslagen medewerker uit. Dat kan gaan van een uitgebreid competentie- en persoonlijkheidsonderzoek over sollicitatietraining tot praktische tips bij het opstellen van een aantrekkelijk CV en een overtuigende motivatiebrief.  

Een persoonlijk actieplan geeft de ontslagen medewerker immers de juiste ondersteuning om een nieuwe job te vinden. Gedurende het ganse traject kan de ontslagen medewerker rekenen op eerlijke en realistische feedback en coaching van een ervaren consultant.  

Troeven
  • Integraal en op maat uitgewerkt traject met praktische en realistische tips voor de ontslagen medewerker.
  • Professionele en wetenschappelijk onderbouwde aanpak door ervaren consultants met opleiding psychologie of pedagogie.
  • Op die manier werk jij als werkgever ook in moeilijke omstandigheden aan je employer branding door het ambassadorship dat je nog creĆ«ert bij de ontslagen medewerkers.