Goelen en Gaukema
_DSC4436_W
Groeipotentieel detecteren

Zorg dragen voor het menselijke kapitaal in uw organisatie, talenten ontdekken en ontwikkelen, duurzame doorgroeitrajecten organiseren,… het is niet altijd evident. Een development center kan een goed startpunt bieden. Detecteren welk potentieel een medewerker bezit en hoe dit het best tot uiting kan komen, vraagt de juiste aanpak. Tijdens een development center gaan we met een open vizier en een positieve focus kijken naar talenten, drijfveren en het ontwikkelingspotentieel van een medewerker. Op basis hiervan kunnen we eveneens adviezen formuleren over types van functies die best bij de medewerker aansluiten, over opleidingstrajecten, enz.

Op maat uitgewerkt traject

Het vertrekpunt is steeds een analyse van uw specifieke vraag en organisatie. Van hieruit organiseren we een screening waarin de vaardigheden en talenten breed worden getoetst, los van het huidig takenpakket. We ontzorgen u van de praktische kant en nemen de volledige organisatie in handen. U kan rekenen op een open, transparante manier van communiceren. We bezorgen een vertrouwelijk, overzichtelijk en duidelijk rapport dat u een volledig beeld geeft van de capaciteiten van uw medewerker en met heldere adviezen formuleert. Een individueel opleidingsplan behoort ook tot de mogelijkheden indien gewenst.

Goelen en Gaukema

Onze troeven

  • De uitwerking van onze adviezen zijn met de grootste zorg opgesteld waarbij we integer, vertrouwelijk en waarderend te werk gaan vanuit een positief kader ten opzichte van uw medewerker.
  • Op een objectieve manier krijgt u inzicht in de groeipaden van uw medewerker.
  • Ambities en talenten krijgen vorm in uw organisatie.