Assessment & development

Ontdek de sterktes van uw medewerkers

De moeite waard. Een assessment is zijn investering dubbel en dik waard. Een goede aanwerving in het kader van een evenwichtig personeelsbeleid versterkt het team. Een foutieve aanwerving betekent financieel verlies en een negatieve impact op uw team. Investeren in een goede aanwerving loont altijd, zowel op menselijk vlak als in cijfers.

Een vak apart. Wij zijn getraind en gespecialiseerd in het inschatten van menselijk potentieel. We testen wetenschappelijk en tot in detail o.a. leiderschapspotentieel, leiderschapsstijl, werkhouding en motivatie, teamspirit, organisatietalent, leervermogen, sociale en emotionele intelligentie, commerciële vaardigheden, administratief talent en stressbestendigheid.

Degelijk. Een degelijk assessment vraagt tijd. Bij ons geen snelle online vragenlijsten met standaard resultaten, maar wel een diepgaande screening van elke kandidaat. We stellen voor elke functie een pakket samen van oefeningen, psychotechnische testen, rollenspelen en business cases, die hun voorspellende waarde in de praktijk bewezen hebben. Dit combineren we met een diepte-interview met een senior consultant die uw business kent en begrijpt. Alles samen duurt een onderzoek een halve tot een hele dag.

Duidelijk. Op basis van de grondige screening, krijgt u van ons heldere rapporten, concrete, werkbare adviezen, typerende profielschetsen en duidelijke standpunten die relevant zijn voor uw onderneming. U kan de rapporten nadien gebruiken bij de begeleiding, inwerking en ontwikkeling van uw medewerkers. Wij zorgen, indien gewenst, ook voor opvolgings-, coaching- of ontwikkelingsplannen die onmiddellijk toepasbaar zijn in de praktijk.

Gewaardeerd. Kandidaten waarderen een assessment. U toont dat u professioneel werkt en wilt investeren in een sterk team. Dit draagt bij tot uw employer branding. Iedere deelnemer kan een individuele bespreking van zijn resultaten aanvragen. Dit gebeurt in alle openheid en transparantie, op een integere en discrete manier.

Contacteer ons voor een afspraak.

Hoe verloopt een assessment bij Goelen & Gaukema?

Assessment Center –  Verloop

Assessmentoefening

Het rollenspel

Het interview

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.