Goelen en Gaukema
dummy-office

Hoe verloopt een assessment bij Goelen & Gaukema?

Een assessment center is vaak een volgende stap in een selectieprocedure en roept veel vragen op bij een kandidaat. Is dit wel iets voor mij? Waarom vindt een werkgever dit zo belangrijk? Wat als ik door de mand val?

Waarom is een assessment nodig?

Een assessment helpt ons om een grondige inschatting te maken van de match tussen jou en je potentiƫle nieuwe werkgever. Niet alleen de match tussen jouw profiel en het gezochte profiel, maar ook de match in persoonlijkheid en bedrijfscultuur, zodat wij er zeker van zijn dat jij je thuis zal voelen in je nieuwe werkomgeving. Een inwerkplan maken behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij we je talenten en nog te leren aspecten in kaart brengen. Hierdoor kan ook je inwerkperiode vlot en met de juiste verwachtingen verlopen.

Wat is de meerwaarde voor mij?

Maar ook jij krijgt de kans om een goed beeld te hebben van je talenten en persoonlijke ontwikkelingspunten. Tijdens een uitgebreid feedbackgesprek bespreken we de resultaten en geven we je tips en tricks voor je verdere professionele groei en ambities.

Wat is de meerwaarde voor mijn potentiƫle nieuwe werkgever?

De resultaten van een assessment gieten wij in werkbare adviezen voor de werkgever, zodat hij een duidelijk beeld krijgt van jouw sterktes, ontwikkelingspunten en ambities, en weet hoe hij jou het best begeleidt.

Goelen en Gaukema

Meerwaarde van een assessment - Chris Verleye (Salar)