Goelen en Gaukema

(Aan)wervend Rekruteren & Kritisch Selecteren

_DSC5092 Hanne en Jente Werving en selectie

Een positieve eerste indruk in combinatie met een aantrekkelijk werkgeversimago zijn zo belangrijk bij het eerste contact met een sollicitant. Kritisch selecteren is een ding, hoe overtuig je de sollicitant vervolgens om voor jouw bedrijf te kiezen?

Selectiegesprekken op een aangename én kritische manier voeren, maakt niet alleen een sterke indruk bij potentiële medewerkers. Dit straalt ook vertrouwen uit, de basis voor een goede samenwerking.

Tijdens deze opleiding leren we je op een kritische, diepgaande en genuanceerde manier een oordeel vormen aan de hand van een kort, krachtig en menselijk selectiegesprek. We leren je nog beter de rode draad vinden in de antwoorden die je krijgt doorheen het selectiegesprek.
Aan de hand van basiscompetenties en methodieken creëren we een praktisch kader waarmee je later zelf aan de slag kan.

Minstens even belangrijk is om na het selectiegesprek ervoor te zorgen dat de sollicitant voor jouw organisatie kiest. Praktische tips en tricks, concrete voorbeelden en oefeningen stellen je in staat om nadien zelf je eigen manier te vinden om een selectiegesprek en deskundige opvolging authentiek en doordacht vorm te geven.

 

Meer info

  • Voor wie? Zaakvoerders, HR-verantwoordelijken en verantwoordelijken die zelf de selectiegesprekken voeren
  • Trainer Hanne Verbraeken, senior HR business advisor en assessor
  • Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
  • Kostprijs: €595

Inschrijven & contact

_DSC0654

Kies je liever voor maatwerk?

We hebben de nodige expertise en ervaring om in-company een opleiding te organiseren. Wij luisteren graag naar jouw vraag en maken de vertaalslag naar een concreet opleidingstraject, rekening houdend met de noden van de organisatie.