Goelen en Gaukema

Investeer in een duurzaam rekruteringsengagement

_DSC3253
_DSC3253

Goelen & Gaukema staat al meer dan 25 jaar garant voor het succesvol en duurzaam rekruteren van werknemers. Maar wat houdt dit nu precies in en wat is de meerwaarde voor u als klant?

- Hanne Verbraeken

Er bestaan een aantal formules voor het werven van kandidaten. Hierbij werd het “no cure, no pay”-principe lange tijd als vanzelfsprekend beschouwd. De competenties van de kandidaat, sociale vaardigheden en hoe de sollicitant past binnen de bedrijfscultuur, worden bij deze vorm van rekruteren slechts beperkt onder de loep genomen. Men stelt vaak opportunistisch kandidaten voor in plaats van op zoek te gaan naar de geschikte, competente kandidaat die past binnen uw organisatie.

Bij Goelen & Gaukema gooien we het over een radicaal andere boeg. Wij geloven uitermate  sterk in kwalitatieve rekrutering. Onze klanten op persoonlijke wijze bedienen en profielen op maat uitzoeken zijn hierbij essentieel. 

Deze manier van duurzaam rekruteren wint steeds meer aan populariteit dankzij de sterke vertrouwensrelatie die we telkens opnieuw opbouwen met onze klanten en het succes ervan op lange termijn. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat steeds meer mensen voor deze manier van rekruteren zullen kiezen in plaats van de vluchtige en vaak geforceerde services van een “no cure, no pay”-kantoor.

Hoe werken wij?

Bij Goelen & Gaukema wordt u vanaf het eerste contact nauw betrokken bij de zoekacties.

Wij hechten erg veel belang aan open communicatie. U krijgt van ons een duidelijk actieplan voorgelegd en weet welke (kwalitatieve) initiatieven – zoals advertenties, interviews, psychotechnische proeven en assessments – worden opgezet om tot de perfecte kandidaat te komen.  

Terwijl “no cure, no pay”-kantoren vaak in het wilde weg rekruteren, wordt er bij ons een duidelijk profiel van de kandidaat opgesteld en worden de vereiste competenties en vaardigheden duidelijk in kaart gebracht en afgetoetst. Ook wordt uw bedrijfscultuur grondig onder de loep genomen en stellen wij enkel kandidaten voor die perfect in dit plaatje passen.

U krijgt van ons dus engagement, kwaliteit en gerichte communicatie. We bekijken en selecteren de kandidaten op een kritische manier. We werken niet enkel resultaatgericht, maar zijn evenzeer op zoek naar kwaliteit. Ook voor de kandidaat is dit een absolute meerwaarde. Wij werken zelden anoniem, dus sollicitanten weten vanaf het begin voor welk bedrijf ze solliciteren, wat hun motivatie bevordert. Dankzij onze doorgedreven assessments weten we tevens perfect wat hun verwachtingen zijn en zo komen enkel de juiste profielen op de juiste plaats terecht.

Onze aanwervingsmethode is op maat van uw behoefte en bespaart u op termijn aanwervingskosten. Waarom?

  • Onze geleverde inspanningen gebeuren exclusief voor uw bedrijf.
  • Het aanwervingsproces gebeurt op een transparante en inclusieve wijze. De verwachtingen van zowel de kandidaat als uw bedrijf worden zorgvuldig afgetoetst.
  • We hanteren een humane aanpak. Uw kandidaten zijn niet zomaar een cijfer dat moet renderen voor ons.
  • U kan rekenen op gemotiveerde kandidaten die bewust kiezen voor uw bedrijf. Uw aanwerving leidt tot een betere retentie van de werknemer.
  • U vermindert aanzienlijk hoge kosten door foutieve aanwerving.

Al onze inspanningen garanderen een betere aanwerving op lange termijn. Denk daarom goed na voor u “no cure, no pay” overweegt, want een slechte werknemer kost ook geld! Bij ons kiest u voor stabiel en integer verhaal waarbij de resultaten waardevol en duurzaam zijn.

_DSC3582

Wens je meer informatie over dit topic?