Kennismaking team

Pieter Gaukema

Zaakvoerder

Pieter (°1985) behaalde in 2009 een Master in de Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de KU Leuven, gedreven door een uitgesproken interesse in mens en organisatie. Na een uitgebreide stage bij een gerenommeerde headhunter in het Gentse, ging hij aan de slag bij een vooraanstaand HR-bureau. Hier bouwde hij ruime ervaring op in rekrutering en selectie, assessments, loopbaanbegeleiding en HR Projecten, voornamelijk in de regio Antwerpen en Brussel. In 2015 besloot Pieter om zijn professionele pijlen dichter bij huis op zijn Kempische heimat te richten. Met uiteenlopende werving- en selectieprojecten van A tot Z, assessments en development centers en sterke algemene HR-expertise is Pieter het aanspreekpunt voor een uitgebreid KMO-publiek. In 2018 werd Pieter vennoot. Sindsdien draagt hij mee de leiding over ons kantoor.

pieter@goelen.be

 

Hanne Verbraeken

HR Consultant

Hanne (°1982) behaalde een Bachelor in de Psychologie. Door haar interesse in de ontwikkeling van mensen breidde ze haar studieloopbaan uit met een Master in de Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Op professioneel vlak zette Hanne haar eerste loopbaanstappen in de uitzendsector. Later ging ze aan de slag bij een lokaal bestuur waar ze mee haar stempel drukte op de strategische beleidsondersteuning.

In 2017 vervoegde Hanne ons team. Ze neemt het voortouw bij assessments, psychotechnische proeven en werving- en selectieopdrachten. Haar expertise met diverse organisaties (profit, non-profit, lokale besturen, enz.) is een waardevolle asset voor ons kantoor.

hanne@goelen.be

 

Inge Van den Putte

HR Consultant – Office Manager

Inge (°1980) werkt sinds 2000 in de HR-sector. Ze behaalde een Graduaatsdiploma Rechtspraktijk en bouwde ruime ervaring op in de uitzend- en rekruteringsector. Haar voeling met het Kempische ondernemerslandschap is opmerkelijk. In 2016 vervoegde Inge ons kantoor. Aanvankelijk focuste ze zich vooral op rekrutering- en searchprojecten. Vandaag neemt ze ook een actieve rol op in het begeleiden van assessments en development centers en is ze het organisatorische ankerpunt voor onze organisatie.

inge@goelen.be

 

Gert-Jan Claessen

HR Consultant

Gert-Jan (°1992) kwam na zijn opleiding Handelswetenschappen meteen terecht in de HR-sector. Hij startte zijn loopbaan als consulent bij een groter uitzendbureau, actief over gans België. Hierbij legde hij zich voornamelijk toe op de Kempense bouwsector. Later ging Gert-Jan aan de slag bij een werving- en selectiebureau, gespecialiseerd in de rekrutering van technische bachelors en ingenieurs. Begin 2019 vervoegde Gert-Jan ons team. Zijn focus ligt op rekruterings- en searchopdrachten. Zo tracht hij steeds om vanuit een open geest op zoek te gaan naar de juiste relatie tussen kandidaat en opdrachtgever.

gert-jan@goelen.be

 

Daphne Donné

Office Manager / HR Consultant

Daphne (°1990) behaalde in 2011 haar Bachelor diploma Hotelmanagement. Na een leerrijke ervaring in de hospitality sector, heeft zij haar expertise binnen de Antwerpse en Limburgse hotelwereld verder uitgebouwd. Gaandeweg groeide hierbij ook haar HR-verantwoordelijkheden. De laatste jaren lag haar focus op de mensgerichte en sociale aspecten van organisaties. Daphne vervoegde ons team in 2021 en zet mee haar schouders onder de administratieve en organisatorische taken van ons kantoor. Zo neemt ze o.a. een rol op in het begeleiden van assessments maar levert ze ook een actieve bijdrage in het searchen naar geschikte kandidaten.

daphne@goelen.be

 

Jente Steijnen

HR Consultant

Jente (°1991) behaalde in 2014 een Master in de Klinische Psychologie. Ze begon haar loopbaan in de uitzendsector en deed ruim 4 jaar ervaring op in werving en selectie van zowel arbeiders als bedienden. Ze kwam vooral in contact met industriële KMO’s en bedrijven actief in de bouwsector. In de helft van 2019 vervoegde Jente ons team. Vanuit haar ervaring en achtergrond levert ze een waardevolle bijdrage aan werving- en selectieopdrachten, assessments en psychotechnische proeven.

jente@goelen.be

 

Lien Van Meldert

HR Business Developer – Consultant

Lien (°1986) is in 2009 afgestudeerd als Master Arbeidspsycholoog aan de KU Leuven. Na haar stage bij een gerenommeerd opleidingsinstituut breidde ze haar netwerk en interesse voor ondernemers uit als lokale adviseur regio Kempen bij UNIZO. In 2011 nam ze mee het roer in handen in de familiezaak en startte ze met de KMO-Challenge opleiding bij Vlerick om zich verder te ontplooien als zelfstandig ondernemer. Door haar kennis en ervaring met Kempense & Limburgse KMO’s vindt ze vlot aansluiting bij het reilen en zeilen bij wat er leeft in het hoofd van een ondernemer. Sinds november 2020 is ze HR Business Developer. Lien is het aanspreekpunt voor HR Managers, ondernemers en zaakvoerders en analyseert, vanuit een deskundig en betrokken oogpunt, samen met hen relevante HR vraagstukken.

lien@goelen.be

Anne-Sophie Horsten

HR Consultant / Office Manager

Anne-Sophie (°1995) behaalde in 2016 haar Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement. Dit bezorgde haar een brede bedrijfseconomische basis, welke ze aanvulde met de afstudeerrichting Marketing. Na deze opleiding besloot Anne-Sophie zich meer te gaan verdiepen in de taalvaardigheid en algemene communicatie en studeerde ze af als logopedist.

Sinds 2020 maakt Anne-Sophie deel uit van ons team. Vanuit haar logopedische achtergrond heeft ze oog voor de methodologie en het instrueren en begeleiden van assessments. Ook biedt ze organisatorische ondersteuning en beheert ze deels onze sociale mediakanalen.

anne-sophie@goelen.be

 

Freya Brys

HR Consultant

Freya (°1977) behaalde een Master Toegepaste Economische Wetenschappen aan KU Leuven en begon haar loopbaan in de financiële sector, waar ze zich o.a. toelegde op vermogensplanning.  Na 17 jaar groeide evenwel haar interesse in soft HR. Zo zette Freya in 2016 haar eerste stappen in de boeiende HR-wereld en ging ze als consultant aan de slag bij een werving – en selectiekantoor in Limburg. Ze specialiseerde zich aanvankelijk op hogere financiële en HR-profielen maar breidde gaandeweg haar ervaring uit met diverse kader- en bediende-profielen. In juni 2021 vervoegde ze ons team. Freya neemt uiteenlopende werving en selectieopdrachten onder haar vleugels.

freya@goelen.be

Anke Ramakers

HR Consultant

Anke (°1990) behaalde in 2012 een Master Toegepaste Economische Wetenschappen met specialisatie Personeel & Organisatie aan de KU Leuven. Ze scherpte het jaar nadien haar pedagogische en communicatieve vaardigheden aan tijdens een Specifieke Lerarenopleiding. Met een grote interesse in HR zette ze in 2013 haar eerste stappen op de arbeidsmarkt richting werving & selectie in Limburg. Zo bouwde ze gaandeweg een ruime expertise op in het aanwerven van uiteenlopende functieprofielen, o.a. richting finance, sales & marketing, logistiek, IT en techniek. Ook stond ze als verantwoordelijke mee aan de basis van de opstart van enkele succesvolle kantoren in Limburg. In maart 2020 vervoegde Anke ons kantoor. Haar focus ligt op rekruterings- en searchprojecten.

anke@goelen.be

 

Guy Goelen

Oprichter – Senior Consultant

Guy (°1961) is Licentiaat in de Psychologie. In 1994 legde hij de fundamenten voor de huidige organisatie. Doorheen de jaren maakte Guy naam en faam in het Kempische bedrijfsleven en bouwde hij bij overheden en lokale besturen een sterke reputatie op. De expertise van Guy situeert zich onder andere op het vlak van werving en selectie, assessments, strategische en praktische HR-projecten, training en coaching. Verder volgt Guy actief de nieuwste ontwikkelingen in het HR-landschap en werkt hij aan innovatieve HR-oplossingen.

guy@goelen.be

Tomas Sergooris

Freelance HR Consultant

Tomas Sergooris (°1984) behaalde een Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn studies ging hij aan de slag als HR Consultant  bij een gerenommeerd HR-bureau en werkte hij als assessor in de kantoren in Brussel en Hasselt. In 2009 startte hij als wetenschappelijk medewerker in het Vlaams Parlement. Vijf jaar later vervoegde hij ons kantoor. Naast werving- en selectieprojecten van A tot Z, assessments en development centers, legt Tomas zich toe op opleidingen rond leiderschap, loopbaanbegeleiding en coachingtrajecten op maat. Een langetermijn- en vertrouwensrelatie opbouwen met klanten en kandidaten en het bieden van maatwerk zijn voor Tomas essentieel in zijn manier van werken. Tomas heeft specifieke ervaring in de publieke en semi-publieke sector.

tomas@goelen.be

 

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.