Werving en selectie

Vind de job die bij je past

  • Jobaanbiedingen via Goelen & Gaukema HR Partners gaan altijd over vaste contracten
  • Je kan rekenen op een persoonlijke & professionele begeleiding. Wij verkopen geen cv’s maar bouwen een relatie op tussen mens en organisatie.
  • Solliciteren via Goelen & Gaukema HR Partners betekent solliciteren op een discrete en integere wijze. We hebben oog voor je talent en persoonlijke normen en waarden. Solliciteren gebeurt steeds in een vertrouwelijk kader.
  • We zoeken naar een match tussen wat jij zoekt in een job en wat onze klanten te bieden hebben. We kennen onze klanten zo goed, dat we garant staan voor een kwalitatieve inschatting en beoordeling. Wij zijn hun ogen en oren.
  • Elke bedrijfsomgeving is uniek. We zetten sterk in op de match tussen je talenten en de bedrijfscultuur. Zo vertrek je met een gerust gemoed naar de eerste werkdag bij je nieuwe werkgever.
  • Niet alle vacatures worden kenbaar gemaakt. De voorbije 25 jaar hebben we onszelf stevig verankerd en een breed netwerk uitgebouwd binnen de Kempische en Limburgse bedrijfswereld en lokale overheden, maar ook daarbuiten. Goelen & Gaukema HR Partners is een vaste waarde in de Kempen en Noord-Limburg, waardoor ook verborgen opportuniteiten op onze radar komen.

U bent op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Onze database bevat diverse boeiende en uitdagende jobs in allerlei sectoren.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.