Werving & selectie

Vind de juiste medewerkers

Het aantrekken en engageren van de juiste medewerkers is een hele uitdaging, zeker in de huidige context van schaarste op de arbeidsmarkt, een snel bewegend landschap, kosten die snel oplopen, enz.  Door een goede aanwerving valt er bij u als werkgever vaak een hele last van de schouders.

Een slechte aanwerving bezorgt u echter nog meer kopzorgen, gaat gepaard met extra kosten, zorgt vaak voor interne onvrede en kan een negatieve impact hebben op de reputatie van uw onderneming.

Goelen en Gaukema HR Partners laat u niet aan uw lot over. U kan rekenen op onze begeleiding en expertise in het zoeken en selecteren van de juiste m/v voor uw organisatie. Door onze ervaring met uiteenlopende profielen in diverse types organisaties, vinden kandidaten, veelal in de Kempen en Noord-Limburg, spontaan de weg naar ons kantoor.

 

Als uw HR-partner gaan we een samenwerking aan, op maat van uw behoefte. We staan hierbij garant voor:

Expertise. U bent expert in uw vakgebied, wij in het onze. Het samenbrengen van beide expertises resulteert in een goed doordacht en op maat ontworpen aanwervingsbeleid.

Visie. Uw bedrijfscultuur met zijn specifieke normen en waarden maken uw organisatie uniek. Dit vormt dan ook de basis voor ons traject.

Doelgericht en kostenbewust. Schoolverlaters, ervaren profielen, actief of passief werkzoekenden, klassieke rekruteringskanalen, search, online rekrutering, social media,… We helpen u het bos door de bomen te zien en organiseren een campagne met doelgerichte acties.

Ontzorging. Wij lezen de sollicitatiebrieven, screenen de cv’s, maken afspraken, voeren interviews, passen de campagne aan waar nodig en communiceren met de kandidaten. U hoeft enkel tijd te maken voor gesprekken met kandidaten die er voor ons bovenuit steken.

Professioneel. De professionaliteit en discretie van onze medewerkers stralen ook af op uw bedrijfsimago. Een professioneel gevoerde werving en selectie maakt u aantrekkelijker als werkgever en draagt zo bij tot uw employer branding.

Tot in de puntjes. Een competentie- en persoonlijkheidsonderzoek biedt garanties voor een juiste aanwerving. Een maat op gemaakt en wetenschappelijk onderbouwd development center is een absolute meerwaarde in een weldoordachte aanwerving.

Contacteer ons voor een afspraak.

Type profielen

h

Administratie

Management & Directie

Engineering - Techniek

HR

IT

Logistiek

k

Sales

Finance

Overige

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.