Goelen en Gaukema

HR Consultant Werving & Selectie

Goelen-Gaukema-logo-scherp

Goelen & Gaukema HR Partners, gevestigd in Vosselaar, Beringen en sinds kort ook in Heist-op-den-Berg, is als HR-adviesbureau sterk verankerd in de Kempen en Limburg. Naast werving- en selectieprojecten zijn assessmenten development centers, HR-projecten en opleidingen onze specialisatie. Kernwaarden zoals hartelijk, matuur, analytisch en integer typeren onze teamspirit en vormen de basis van onze cultuur en succes.

Bereken route

  • Vosselaar - Heist-op-den-Berg - Paal/Beringen
  • Voltijds
  • Deeltijds

Je begeleidt klanten van start tot aanwerving doorheen het rekruteringsproces 

Samen met je collega’s neem je werving- en selectieprojecten in handen voor functies op bedienden-, management- en directieniveau. Dit betekent dat je vanuit een nauwe samenwerking met de opdrachtgever 1- 1 projecten op maat uitwerkt. Je analyseert de functie, schrijft de vacature uit en publiceert onder de naam van de klant. We staan immers voor een duurzame, kwalitatieve relatie en werken daarom niet ‘no cure no pay’. Via gepaste kanalen (database, LinkedIn, …) ga je actief op zoek naar de juiste kandidaat. Je faciliteert dus het ganse traject (gesprekken, selecties, screening, …). Afhankelijk van je ambitie en eigen interesses krijg je de kans om op termijn mee je schouders te zetten onder onze assessments en development centers en andere HR-projecten. 

 

Ben jij een geboren adviseur en kritische interviewer? 

Dan beschik je over uitstekende luistervaardigheden. Verder ben je een zelfstandige en initiatiefrijke collega, met humor en aandacht voor kwaliteit en overzicht. Je getuigt van een mature en integere werkaanpak en hebt een goede voeling met de bedrijfswereld. Bij voorkeur vanuit werving en selectie of aanverwante HRM-tak. Een masterdiploma in een relevante richting (psychologie, communicatie, T.E.W., HRM, … ) is zeker een pluspunt, maar drive en teamgerichtheid zijn des te belangrijker. 

 

Ontwikkel je HR-expertise bij Goelen & Gaukema 

Je werkt aan uitdagende projecten bij erg diverse bedrijven en organisaties in de Kempen en Noord-Limburg. Hierdoor biedt elke dag weer wat nieuws en kan je als ware HR-expert je allround vaardigheden en inzichten verder ontplooien. Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg, ruimte voor eigen input en een no-nonsense, hands-on aanpak typeren onze manier van werken. Een sterk samenhorigheidsgevoel, ervaren professionals en een mature werkomgeving vormen dan weer de basis van onze cultuur en succes. We streven naar een goede work-life balans in een filevrije omgeving. Dankzij onze lokale kantoren is er voor je altijd een lokale vaste werkplek in de buurt. We vragen wel enige flexibiliteit over onze vestigingen heen. Verder is zowel voltijds als 4/5 bespreekbaar. Voor je inspanningen kan je uiteraard rekenen op een gebalanceerd vast verloningspakket, inclusief firmawagen en aanvullende extralegale voordelen.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Solliciteer voor deze vacature

pieter-gaukema
Pieter Gaukema

Zaakvoerder