Goelen en Gaukema
Goelen-Gaukema-logo-scherp

Goelen & Gaukema HR Partners, gevestigd in Vosselaar, Beringen en sinds kort ook in Heist-op-den-Berg, is als HR-adviesbureau sterk verankerd in de Kempen en Limburg. Naast werving- en selectieprojecten zijn assessmenten development centers, HR-projecten en opleidingen onze specialisatie. Kernwaarden zoals hartelijk, matuur, analytisch en integer typeren onze teamspirit en vormen de basis van onze cultuur en succes. 

Bereken route

  • Vosselaar - Heist-op-den-Berg - Paal/Beringen
  • Voltijds
  • Deeltijds

Functie 

Als HR Business Developer treed je in dialoog met HR Verantwoordelijken, zaakvoerders, leidinggevenden,… Je analyseert hun behoefte en kijkt waar onze HR-dienstverlening eventueel voor hen een meerwaarde kan betekenen. Als gesprekspartner op niveau representeer je onze kwalitatieve en integere manier van werken. Naast het onderhouden van goede contacten met binnen ons eigen netwerk, treed je proactief in gesprek met organisaties en bedrijven om ons netwerk te vergroten. Eenmaal een samenwerking op poten gezet is, nemen je collega HR Consultants de uitvoering van de projecten voor hun rekening. Samen met hen hou je ook continu onze dienstverlening kritisch onder de loep. Je levert input vanuit het werkveld en bekijkt mee waar en hoe we onze dienstverlening verder kunnen finetunen. 

 

Profiel 

  • Je bent een integere en betrouwbare gesprekspartner op B2B-niveau met een Master werk- en denkniveau. 
  • Ervaring met dienstverlening en HR is een plus. Belangrijker voor ons zijn echter een gezond kritisch inzicht, aanpassingsvermogen en interesse in het werkveld. 
  • Je beschikt over goede analysevaardigheden en een gezonde zin voor initiatief. 
  • Netwerken en het opbouwen van nieuwe relaties vormen je drijfveren. 
  • Overleg en dialoog zijn de speerpunten van je bedachtzame aanpak. 

 

Aanbod 

Je komt in contact met erg diverse bedrijven, organisaties en mensen. Hierdoor biedt elke dag weer wat nieuws. We streven naar diepgaande lange termijn samenwerkingen wat ook mee onze cultuur vormgeeft. Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg, ruimte voor eigen input en een no nonsense, hands on aanpak typeren onze manier van werken. Een sterk samenhorigheidsgevoel, ervaren professionals en een mature werkomgeving vormen dan weer de basis van onze cultuur en succes. Voor je inspanningen kan je uiteraard rekenen op een gebalanceerd vast verloningspakket, inclusief firmawagen en aanvullende extralegale voordelen. We streven naar een goede work-life balans en filevrij werken, zowel voltijds als deeltijds is bespreekbaar.

Goelen-team

Zin in een nieuwe uitdaging?

Solliciteer voor deze vacature

pieter-gaukema
Pieter Gaukema

Zaakvoerder