Goelen en Gaukema
Goelen-Gaukema-logo-scherp

Goelen & Gaukema HR Partners, gevestigd in Vosselaar, Beringen en sinds kort ook in Heist-op-den-Berg, is als HR-adviesbureau sterk verankerd in de Kempen en Limburg. Naast werving- en selectieprojecten zijn assessment- en development centers, HR-projecten en opleidingen onze specialisatie. Kernwaarden zoals hartelijk, matuur, analytisch en integer typeren onze teamspirit en vormen de basis van onze cultuur en succes.

Bereken route

  • Vosselaar - Heist-op-den-Berg - Paal/Beringen
  • Voltijds
  • Deeltijds

Analyseer de talenten, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers en leidinggevenden. 

Je neemt het voortouw bij het organiseren en interpreteren van assessment en development centers. Je vertrekt vanuit een grondige intake en behoefteanalyse. Op basis daarvan stel je een testbatterij samen waarmee je de competenties, talenten en valkuilen van de kandidaat in kaart brengt. Je observeert en interviewt de kandidaat en analyseert de testresultaten. Tot slot werk je een genuanceerd en waarderend rapport uit waarmee de opdrachtgever én de kandidaat effectief aan de slag kunnen. Bijhorend geef je advies op maat aan bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken en andere stakeholders. Zo ben je niet enkel assessor maar ben je voor onze opdrachtgevers ook een HR partner voor concrete vragen rond talenten, groeipotentieel en ontwikkeling van mensen. 

 

Profiel 

  • Je hebt een masterdiploma in een relevante richting zoals psychologie, pedagogie, HRM of bent gelijkwaardig door ervaring. 
  • Bij voorkeur ben je vertrouwd met diverse assessmenttools zoals persoonlijkheidsvragenlijsten, simulatieopdrachten, rollenspelen, enz. 
  • Een mature en integere werkaanpak met oog voor kwaliteit typeren verder je manier van schrijven en werken. 

 

Aanbod 

Je werkt voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, zowel profit als non-profit. Ook de diversiteit aan kandidaten en profielen leveren je zeker boeiende en leerrijke ervaringen op. Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg met de co-assessoren, ruimte voor eigen input en een no-nonsens aanpak met een vleugje humor typeren onze manier van werken. We streven naar een goede work-life balans in een filevrije omgeving. Het merendeel van onze assessments gebeuren vanuit het kantoor in Vosselaar. Sporadisch ook in onze andere vestigingen of op locatie. Hiervoor vragen we wel enige flexibiliteit. Verder is zowel voltijds als 4/5de werken bespreekbaar. Voor je inspanningen kan je uiteraard rekenen op een gebalanceerd vast verloningspakket, inclusief firmawagen en aanvullende extralegale voordelen.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Solliciteer voor deze vacature

pieter-gaukema
Pieter Gaukema

Zaakvoerder