Goelen en Gaukema

Leidinggeven voor ploegbazen en teamleiders

_DSC5240
donderdag 19 oktober 2023 , 09:00 tot 16:00

Goed en motiverend leidinggeven op de werkvloer is niet altijd even evident. Op zoek naar de juiste adviezen en aanpak, zien we dat het aanbod aan modellen, goedbedoelde tips en tricks erg uitgebreid is en het overzicht zoekgeraakt.

Als ploegbaas en teamleider ben je vaak zoekende naar een juiste aanpak en wil je enerzijds duidelijke instructies kunnen geven maar anderzijds ook een motiverende werksfeer creëren voor je medewerkers. Werken onder druk, uitval van medewerkers, verdere digitalisatie en automatisatie van de werkplek, verandering in mentaliteit,… zorgen vaak voor heel wat uitdagingen.
 

Aan de hand van rollenspelen en eenvoudige opdrachten krijg je een beter inzicht in hoe je je team kan motiveren en efficiënt kan laten werken. De eenvoudige tips en tricks kan je meteen toepassen op de werkvloer.

 

  • Voor wie? Ploegbazen, voormannen en teamleaders die op zoek zijn naar een eenvoudig theoretisch kader en praktische handvaten en advies over leiding geven.
  • Wanneer? Donderdag 19 oktober van 9u tot 16u.
  • Trainer: Pieter Gaukema – Zaakvoerder & Arbeidspsycholoog
  • Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
  • Kostprijs: €785 per deelnemer, excl. BTW  (Bij 2 deelnemers uit dezelfde organisatie is een korting van 15% van toepassing) – Geen tussenkomst KMO-portefeuille mogelijk.

Inschrijven & contact