Goelen en Gaukema

Leiding geven, terug naar de essentie

_DSC5361

Elke onderneming staat of valt met goed leiderschap en een degelijk personeelsbeleid. Door onze jarenlange ervaring hebben we onze expertise en ervaring omgezet in praktisch toepasbare adviezen in combinatie met theoretische inzichten.
 

Onderwerpen zoals leidinggeven, het voeren van selectiegesprekken, welzijn op het werk, communicatie, … komen aan bod.

Goed en motiverend leidinggeven is niet altijd even evident. Op zoek naar de juiste adviezen en aanpak, zien we dat het aanbod aan modellen, goedbedoelde tips en tricks erg uitgebreid is en het overzicht zoekgeraakt. We willen teruggaan naar de kern: motiverend leidinggeven en communiceren.

Als nieuwe leidinggevende ben je vaak zoekende naar de juiste aanpak. Maar ook als ervaren leidinggevende bots je dagelijks weer op nieuwe uitdagingen: organisaties en teams onder druk door uitval, verdere digitalisatie en automatisatie van de werkplek, verandering in mentaliteit,… 

 

  • Voor wie? Zaakvoerders, bedrijfsleiders en leidinggevenden die op zoek zijn naar een theoretisch kader en concreet advies over leiding geven.
  • Trainer: Pieter Gaukema – Zaakvoerder & Arbeidspsycholoog
  • Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
  • Kostprijs: €785 per deelnemer

Inschrijven & contact

_DSC0654

Kies je liever voor maatwerk?

We hebben de nodige expertise en ervaring om in-company een opleiding te organiseren. Wij luisteren graag naar jouw vraag en maken de vertaalslag naar een concreet opleidingstraject, rekening houdend met de noden van de organisatie.