Goelen en Gaukema

Gesprekstechnieken: Hoe krijg je een functioneringsgesprek wél op gang

_DSC0862
donderdag 1 juni 2023 , 13:30 tot 17:00

Je kent het belang van een functioneringsgesprek. Maar het brengt heel wat uitdagingen met zich mee: Hoe geef je deze dialoog nu op een authentieke manier vorm? Hoe geef en krijg je feedback? En hoe reageer je op vragen van je medewerker bv. opslag? In deze workshop lichten we belangrijke gesprekstechnieken en valkuilen toe. We zorgen voor een vertrouwelijke en veilige omgeving om ook echt te oefenen. Ervaring leert dat ‘doen’ de kans op succes op de werkvloer aanzienlijk vergroot. In deze workshop ervaar je hoe je op een krachtige manier impact creëert en doelstellingen bereikt samen met je medewerkers.

 

  • Voor wie? Ploegbazen en leidinggevenden die wel kader hebben om functioneringsgesprekken te voeren. Voor leidinggevenden die zich willen verdiepen in de vaardigheden en competenties om deze gesprekken efficiënt te laten verlopen. 
  • Trainer: Hanne Verbraeken – senior HR business advisor en assessor 
  • Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
  • Kostprijs: €345 per deelnemer, excl. BTW  (Bij 2 deelnemers uit dezelfde organisatie is een korting van 15% van toepassing) 
  • Combinatie: Je kan deze opleiding combineren met de workshop ‘Aan de slag met functioneringsgesprekken’. De totale kostprijs voor de opleiding en workshop is €560 per deelnemer, excl. BTW, incl. lunch.
  • Praktisch: Het minimumaantal deelnemers is 5 en het maximum 12, zo kunnen we kwaliteitsvol werken.

 

 

Inschrijven & contact

_DSC0654

Kies je liever voor maatwerk?

We hebben de nodige expertise en ervaring om in-company een opleiding te organiseren. Wij luisteren graag naar jouw vraag en maken de vertaalslag naar een concreet opleidingstraject, rekening houdend met de noden van de organisatie.