Goelen en Gaukema

Aan de slag met functioneringsgesprekken

_DSC5382
donderdag 1 juni 2023 , 08:30 tot 12:30

Je krijgt antwoorden op volgende vragen: Wat is de essentie en het doel van het functioneringsgesprek? En hoe verschilt dit van het evaluatiegesprek? Wanneer en hoe pak je dit aan? We zetten voor jou dit cruciale gesprek in de verf en bespreken welke impact dit heeft op retentie, werktevredenheid en betrokkenheid. Want er bestaat heel wat onduidelijkheid over de zin en onzin van dit gesprek. We horen wel eens: “Ik praat elke dag met mijn medewerkers, dus voor ons is dergelijk gesprek onnodig.” Daarom geven we het belang en de meerwaarde mee in elk type organisatie. 

Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je functioneringsgesprekken praktisch vormgeeft en implementeert. Na de theorie en concrete tips, is er tijd voor het echte werk. Zo observeer je samen met de deelnemers een rollenspel, zodat je in staat bent om dit toe te passen op de werkvloer. 

 

  • Voor wie? Iedereen die inzicht wil krijgen in de basismethodiek van het functioneringsgesprek en op zoek is naar een praktisch stappenplan.
  • Trainer: Hanne Verbraeken – senior HR business advisor en assessor 
  • Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
  • Kostprijs: €365 per deelnemer, excl. BTW incl. lunch. (Bij 2 deelnemers uit dezelfde organisatie is een korting van 15% van toepassing) 
  • Combinatie: Je kan deze opleiding combineren met de workshop ‘Gesprekstechnieken: Hoe krijg je een functioneringsgesprek wél op gang?’. De totale kostprijs voor de opleiding en workshop is €560 per deelnemer, excl. BTW, incl. lunch.
  • Praktisch: Het minimumaantal deelnemers is 5 en het maximum 12, zo kunnen we kwaliteitsvol werken.

Inschrijven & contact

_DSC0654

Kies je liever voor maatwerk?

We hebben de nodige expertise en ervaring om in-company een opleiding te organiseren. Wij luisteren graag naar jouw vraag en maken de vertaalslag naar een concreet opleidingstraject, rekening houdend met de noden van de organisatie.