Opleidingen

Interesse om je verder te ontwikkelen als zaakvoerder, manager, teamleader, ploegverantwoordelijke, HR professional, …?

Houd dan deze pagina zeker en vast in de gaten! In de nabije toekomst zullen we op dit platform een aantal interessante opleidingen aanbieden. Deze opleidingen zullen zich richten op diverse topics rond communicatie, leidinggeven, het voeren van selectiegesprekken, human resources etc. Een onderneming staat of valt immers met goed leiderschap en personeelsbeleid.

 

KMO-portefeuille

Wat is het?

De kmo-portefeuille is een initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid. Ondernemers die actief stappen ondernemen om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren, krijgen daarvoor financiële steun. Concreet kunnen ze beroep doen op de kmo-portefeuille om opleidingen en advies aan te kopen bij geregistreerde dienstverleners.

Voorbeelden van opleidingen

  • Situationeel Leidinggeven
  • Leidinggeven en Communiceren
  • Selectie-interview 2.0

Voorbeelden van advies

  • Employer branding-plan opstellen
  • Loonbeleid opstellen
  • HR-analyse maken

Voor wie is het?

Alle ondernemers die erkend zijn als kmo of vrij beroep kunnen gebruik maken van dit initiatief. Een kleine ondernemingen kan 30% van het totaalbedrag als steun genieten. Een middelgrote ondernemingen geniet 20% an het totaalbedrag als steun. Het maximale steunplafond per jaar bedraagt 7.500€. Voor meer voorwaarden verwijzen we graag naar de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen: www.kmoportefeuille.be.

Wat doen wij?

Goelen & Gaukema HR Partners is als HR-adviesverlener een geregistreerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dat wil zeggen dat kmo’s en vrije beroepen kunnen genieten van de subsidies als ze voor advies of opleidingen met ons samenwerken. De adviessessies verlopen via erkenningsnummer pijler ADVIES
DV.A237261 , en opleidingen kunnen resulteren onder het erkenningsnummer pijler OPLEIDING DV.O237262 .

We bekijken voor ieder project apart of het in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille en verkennen deze piste graag met jou tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf u snel in via de knop hieronder of contacteer ons telefonisch voor meer informatie op 014 61 57 87.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.