Opleidingen

Elke onderneming staat of valt met goed leiderschap en een degelijk personeelsbeleid. Door onze jarenlange ervaring hebben we onze expertise en ervaring omgezet in praktisch toepasbare adviezen in combinatie met theoretische inzichten.
Onderwerpen zoals leidinggeven, het voeren van selectiegesprekken, welzijn op het werk, communicatie, … komen aan bod.

 

Leiding geven, terug naar de essentie


Vrijdag 27 januari 2023

Goed en motiverend leidinggeven is niet altijd even evident. Op zoek naar de juiste adviezen en aanpak, zien we dat het aanbod aan modellen, goedbedoelde tips en tricks erg uitgebreid is en het overzicht zoekgeraakt. We willen teruggaan naar de kern: motiverend leidinggeven en communiceren.

Als nieuwe leidinggevende ben je vaak zoekende naar de juiste aanpak. Maar ook als ervaren leidinggevende bots je dagelijks weer op nieuwe uitdagingen: organisaties en teams onder druk door uitval, verdere digitalisatie en automatisatie van de werkplek, verandering in mentaliteit,… 

  • Voor wie? Zaakvoerders, bedrijfsleiders en leidinggevenden die op zoek zijn naar een theoretisch kader en concreet advies over leiding geven.
  • Trainer Pieter Gaukema – Zaakvoerder & Arbeidspsycholoog
  • Praktisch
    Locatie: Den Eyck – Houtum 39 – 2460 Kasterlee
    Vrijdag 27 januari 2023, van 9u tot 16u30
    €785 per deelnemer
  • Inschrijven via lien@goelen.be

Waarom geven medewerkers hun ontslag ondanks alle voordelen die je hen geeft? Hoe komt dat het aantal burn-outs blijft stijgen ondanks onze aandacht voor goede werkomstandigheden? Waarom doen mensen wat ze doen?

Meer info

We reiken bruikbare psychologische inzichten aan zodat je jezelf, jouw collega’s en medewerkers, en jullie interacties tijdens het werk beter zal begrijpen. 

Deze opleiding biedt je een wetenschappelijk onderbouwde en aan de praktijk getoetste basiskennis psychologie  waarmee je jezelf en anderen beter zal kunnen begrijpen.  Je zal eveneens inzicht krijgen in de processen die aan de basis liggen van welbevinden, motivatie en zelfvertrouwen alsook deze die aan de basis liggen van burn-out, demotivatie en ontevredenheid.   

Trainer: Guy Goelen – Oprichter &  klinisch psycholoog   

Meer info en inschrijven lien@goelen.be   

Werkbelevings-, groei-, ontwikkelings- of functioneringsgesprek bestaat in alle maten en gewichten en heeft in elke organisatie een ietwat andere invulling. Maatwerk dus. We zetten voor jou dit essentiële gesprek in  de verf en maken de link naar retentie, werktevredenheid en betrokkenheid.   

Meer info

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de ‘dialoog’ authentiek vormgeeft en kom je te weten wat er leeft op de werkvloer. Kortom, hoe creëer je op een krachtige manier impact en bereik je samen doelstellingen.

Trainer: Hanne Verbraeken senior HR business advisor en assessor 

Donderdag 1 juni 2023

Van 8u30 tot 12u30 met afsluitende lunch

Den Eyck – Kasterlee – €495 pp

Meer info & inschrijven lien@goelen.be 

Ee positieve eerste indruk in combinatie met een aantrekkelijk werkgeversimago zijn zo belangrijk bij het eerste contact met een sollicitant. Kritisch selecteren is een ding, hoe overtuig je de sollicitant vervolgens om voor jouw bedrijf te kiezen?

Trainer: Hanne Verbraeken senior HR business advisor en assessor 

Meer info & inschrijven lien@goelen.be 

Kies je liever voor maatwerk?

We hebben de nodige expertise en ervaring om in-company een opleiding te organiseren. Wij luisteren graag naar jouw vraag en maken de vertaalslag naar een concreet opleidingstraject, rekening houdend met de noden van de organisatie.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.