Opleidingen

Interesse om je verder te ontwikkelen als zaakvoerder, manager, teamleader, ploegverantwoordelijke, HR professional, …?

Houd dan deze pagina zeker en vast in de gaten! In de nabije toekomst zullen we op dit platform een aantal interessante opleidingen aanbieden. Deze opleidingen zullen zich richten op diverse topics rond communicatie, leidinggeven, het voeren van selectiegesprekken, human resources etc. Een onderneming staat of valt immers met goed leiderschap en personeelsbeleid.

 

In dialoog met je medewerker door impactvolle opvolgingsgesprekken


Donderdag 2 juni 2022

Werkbelevings-, groei-, ontwikkelings- of functioneringsgesprek bestaat in alle maten en gewichten en heeft in elke organisatie een ietwat andere invulling. Maatwerk dus. We zetten voor jou dit essentiële gesprek in de verf en maken de link naar retentie, werktevredenheid en betrokkenheid. Tijdens deze dagopleiding leer je hoe je de ‘dialoog’ authentiek vormgeeft en kom je te weten wat er leeft op de werkvloer. Kortom, hoe creëer je op een krachtige manier impact,  bereik je samen doelstellingen en krijg je een antwoord op volgende vragen:

 

 

  • Hoe kan je als leidinggevende ervoor zorgen dat het functioneringsgesprek een aangenaam gesprek is waar zowel jij als je medewerker jaarlijks naar uitkijken?
  • Hoe leidt deze constructieve babbel tot concrete afspraken die de verdere ontwikkeling van de medewerker ten goede komen?
  • Hoe maak je van dit waarderend feedbackmoment de vertaalslag naar betere resultaten zonder het loonbeleid te bespreken?
  • Hoe zorg je ervoor dat dit jaarlijks opvolgingsgesprek geen verplicht nummertje is?

 

Ben je zaakvoerder, HR-verantwoordelijke, leidinggevende of lijnverantwoordelijke en wil je weten wat de effecten zijn van deze 1 op 1 dialoog? Schrijf je dan in voor deze boeiende en interactieve opleiding. Aantal deelnemers is beperkt tot 10.

Heb je, na deze dagopleiding, interesse in een vervolgtraject waarbij wij o.a. coaching en begeleiding toegespitst op deze opvolgingsgesprekken in jouw bedrijf organiseren? *

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren (hanne@goelen.be)

Praktisch & Inschrijven

  • Donderdag 2 juni van 9u tot 15u30
  • Locatie: Goelen & Gaukema HR Partners – Antwerpsesteenweg 49, 2350 Vosselaar
  • €645 per deelnemer (excl. BTW)
  • Inschrijven via hanne@goelen.be

 

 

 

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf u snel in via de knop hieronder of contacteer ons telefonisch voor meer informatie op 014 61 57 87.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.