Opleidingen

Interesse om je verder te ontwikkelen als zaakvoerder, manager, teamleader, ploegverantwoordelijke, HR professional, …?

Houd dan deze pagina zeker en vast in de gaten! In de nabije toekomst zullen we op dit platform een aantal interessante opleidingen aanbieden. Deze opleidingen zullen zich richten op diverse topics rond communicatie, leidinggeven, het voeren van selectiegesprekken, human resources etc. Een onderneming staat of valt immers met goed leiderschap en personeelsbeleid.

 

Opleiding: Selectiegesprek – Anders bekeken

In een beperkte groep met ervaren HR-professionals uit de regio, willen we het selectiegesprek anders bekijken; we richten bv. onze aandacht vooral op de antwoorden die sollicitanten geven en minder op de vragen die we zouden moeten stellen.   Je krijgt zo naast de gekende STARR techniek tal van andere gespreks- én interpretatietechnieken aangeleerd waarmee je een vlot en aangenaam gesprek kan voeren en toch snel zeer veel te weten komt over het profiel en de persoonlijkheid van je kandidaat.   

Gedurende twee halve dagen gaan we actief aan de slag, willen we het over een iets andere boeg gooien en willen we dat je naar huis gaat met een andere kijk op het selectiegesprek. We leren je nog beter de rode draad vinden in de antwoorden die je krijgt doorheen het selectiegesprek.

Minstens even belangrijk is de kans om HR-professionals uit de buurt te ontmoeten.  

Deze opleiding bestaat uit twee halve dagen en gaat door op dinsdag 14 en dinsdag 28 september, telkens van 8u30 u tot 13u. We sluiten af met een broodjeslunch.

De investering bedraagt €395 exclusief BTW, inclusief catering en drank.

Inschrijven kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar lien@goelen.be met volgende gegevens:

  • Naam en functie deelnemer
  • Wens je gebruik te maken van de kmo-portefeuille? Geef dit zeker door, dan bezorgen wij de correcte info hierover.

Goelen & Gaukema HR Partners is erkend dienstverlener voor tussenkomst via de kmo-portefeuille voor opleidingen (erkenningsnummer: DV.O237262) waardoor je tot 30% subsidie op het totaalbedrag kan krijgen van de Vlaamse Overheid (30% subsidie voor kleine ondernemingen en 20% subsidie voor middelgrote ondernemingen).

 

KMO-portefeuille

Wat is het?

De kmo-portefeuille is een initiatief van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse Overheid. Ondernemers die actief stappen ondernemen om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren, krijgen daarvoor financiële steun. Concreet kunnen ze beroep doen op de kmo-portefeuille om opleidingen aan te kopen bij geregistreerde dienstverleners.

Voorbeelden van opleidingen

  • Situationeel Leidinggeven
  • Leidinggeven en Communiceren
  • Selectie-interview 2.0

Voor wie is het?

Alle ondernemers die erkend zijn als kmo of vrij beroep kunnen gebruik maken van dit initiatief. Een kleine ondernemingen kan 30% van het totaalbedrag als steun genieten. Een middelgrote ondernemingen geniet 20% van het totaalbedrag als steun. Het maximale steunplafond per jaar bedraagt 7.500€. Voor meer voorwaarden verwijzen we graag naar de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen: www.kmoportefeuille.be.

Wat doen wij?

Goelen & Gaukema HR Partners is als HR-adviesverlener een geregistreerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dat wil zeggen dat kmo’s en vrije beroepen kunnen genieten van de subsidies als ze voor opleidingen met ons samenwerken. De opleidingen kunnen resulteren onder het erkenningsnummer pijler OPLEIDING DV.O237262 .

We bekijken voor ieder project apart of het in aanmerking komt voor de kmo-portefeuille en verkennen deze piste graag met jou tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf u snel in via de knop hieronder of contacteer ons telefonisch voor meer informatie op 014 61 57 87.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.