Bedrijfsvoorstelling

Voorsprong door een sterk personeelsbeleid

Goelen & Gaukema HR Partners inspireert en assisteert ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid. Ontdek waarom klanten ons al meer dan 25 jaar hun vertrouwen schenken.

Enkele voordelen van een sterk HR-beleid met goed uitgevoerde instroom, doorstroom en uitstroom:

 • Een sterke uitstraling als aantrekkelijke werkgever
 • De juiste talenten op de juiste plaats
 • Een solide basis voor de verdere groei van uw organisatie
 • Competente, tevreden en geëngageerde werknemers
 • Continuïteit in uw productiviteit en succes
 • Een consistente bedrijfscultuur die leeft tussen de muren en de mensen

Goelen & Gaukema HR Partners helpt u bij het zorgvuldig en doeltreffend werven, selecteren, begeleiden en motiveren van uw personeel en ondersteunt u bij de implementatie van oplossingen en de uitvoering van HR-projecten. Wij werken met en voor grote ondernemingen en kmo’s uit de profit- en non-profitsector en de overheid. Goelen & Gaukema HR Partners is een vaste waarde in de Kempen, Noord-Limburg en daarbuiten.

Missie

Samen bouwen aan een succesvol team

De wereld verandert in een hoog tempo. Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Door de digitalisering is informatie in een paar klikken beschikbaar.

De uitdagingen voor u als werkgever zijn talrijk:

 • Nieuwe generaties maken hun intrede in uw organisatie
 • Automatisering is sterk verweven met de werking van uw medewerkers
 • Uw klanten zijn veeleisend en de concurrentie is sterk
 • Zowel voor u als uw medewerkers ligt de lat hoog
 • Uw medewerkers worden zelfbewuster en hebben hoge verwachtingen van uw onderneming en management

Goelen & Gaukema HR Partners helpt u zowel strategisch als praktisch op weg. We kijken naar wat uw bedrijf uniek en succesvol maakt en waar de knelpunten zitten. Employer branding is immers nodig om talent aan te trekken en te behouden. Investeren in succesvolle teams en een motiverend en toekomstgericht personeelsbeleid is strategisch broodnodig. Samen met u stellen we een gemotiveerd en complementair team samen en kijken we hoe we talenten het best inzetten in uw organisatie. Een ploeg met een spirit die past bij uw bedrijfscultuur.

Visie & waarden

Professioneel maatwerk op basis van engagement en dialoog

Duurzaam engagement. Wij zijn een adviesbureau. Zie ons dus als uw persoonlijke raadgever en vertrouwelijke gesprekspartner. Professionals die zich inleven en gemeenschappelijke zakelijke doelstellingen hebben. Wij zijn consultants die samen met u ondernemen.

Adviezen die doen doen. Onze focus ligt op maatwerk. Geen standaardoplossingen of praatjes, maar duidelijke adviezen die werken in uw bedrijf en business. Jarenlange praktische ervaring in diverse sectoren, een kritische no-nonsense aanpak en een échte dialoog staan daarvoor garant.

Grondig en professioneel. Goelen & Gaukema HR Partners wordt gewaardeerd voor zijn grondigheid en professionalisme. Een diepgaande analyse van de unieke sterktes van uw bedrijf of organisatie vormt steeds de basis van ons werk.

Mee met de laatste ontwikkelingen. Onze manier van werken is gestoeld op wetenschappelijke bevindingen, zowel de klassieke als de meer recente bedrijfspsychologische inzichten. Wij volgen de laatste ontwikkelingen in het domein van HR op de voet en integreren deze in onze methodes en werkvormen.

Wenst u meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening, staan onze medewerkers voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Kantoor Vosselaar
Antwerpsesteenweg 49
2350 Vosselaar
Tel.: 014 61 57 87 

Kantoor Beringen
De Weven 14
3583 Paal-Beringen
Tel.: 011 46 02 56 

E-mail: info@goelen.be
BTW: BE0455539516

 

 

OP DE KAART

OVER ONS

Sinds 1994 inspireert en assisteert Goelen & Gaukema HR Partners ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvol personeelsbeleid.