Bent u er van op de hoogte dat uw versie van Internet Explorer verouderd is?

Voor de beste gebruikservaring van onze website, raden we u aan om een nieuwere of andere browser te gebruiken.

Klik op een van de icoontjes om naar de download pagina te gaan.

Onze missie en waarden

Onze missie

Een succesvol team bouwen

De wereld verandert in een hoog tempo. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Uw klanten zijn veeleisend en de concurrentie is sterk. Voor iedereen in uw bedrijf ligt de lat hoog. Maar ook uw medewerkers worden zelfbewuster en hebben hoge verwachtingen van uw onderneming en management. Investeren in succesvolle teams en een motiverend en toekomstgericht personeelsbeleid is daarom strategisch broodnodig.

Daarvoor kunt u op een personeelsadviesbureau met onze expertise rekenen. Een personeelsadviesbureau dat u zowel strategisch als praktisch op weg helpt. Samen met u bouwen we een gemotiveerd en complementair team. Een ploeg met een spirit die past bij wat uw bedrijf uniek en succesvol maakt. 

 

Onze visie en waarden

Professionalisme op basis van engagement en dialoog

Duurzaam engagement
Wij zijn een adviesbureau. Zie ons dus als uw persoonlijke raadgever. Professionals die zich inleven en dezelfde zakelijke doelstellingen met u delen. Consultants die samen met u ‘ondernemen’.

Adviezen die doen doen
Onze focus ligt op maatwerk. Geen standaardoplossingen of praatjes, maar duidelijke adviezen die werken in uw bedrijf en business. Jarenlange praktische ervaring in diverse sectoren, een kritische no-nonsense aanpak en een échte dialoog staan daarvoor garant.

Grondig en diepgravend
Personeelsadviesbureau Goelen wordt gewaardeerd voor zijn grondigheid en professionalisme. Een grondige analyse van de unieke sterke aspecten van uw bedrijf vormt steeds de basis van ons werk.

Solliciteren?

Schrijf je hier in!

Onze meerwaarde?

Altijd vaste contracten
Persoonlijke & professionele begeleiding
Feedbackgesprek na uw assessment

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.