Bent u er van op de hoogte dat uw versie van Internet Explorer verouderd is?

Voor de beste gebruikservaring van onze website, raden we u aan om een nieuwere of andere browser te gebruiken.

Klik op een van de icoontjes om naar de download pagina te gaan.

Werving- & selectieprojecten

De juiste medewerkers, hoe vindt u die?


U weet niet hoe de juiste medewerkers te vinden? U twijfelt over de juiste uitbouw van uw organigram? U heeft geen tijd om alle sollicitatiegesprekken zelf te voeren of laat dit graag over aan een professional?

Dit kunt u van ons verwachten wanneer we met u samenwerken aan een werving- en selectieprocedure:

Kennismaking en strategiebepaling
Om de juiste m/v te vinden maken we tijd om de functie, uw organisatie of onderneming en uw bedrijfscultuur grondig te leren kennen. Uw organisatiedoelstellingen en visie bepalen immers welke medewerkers u nodig heeft.

Aantrekkelijk en kostenbewust publiceren
Op basis van de voorbespreking maken we een duidelijke functiebeschrijving en personeelsadvertentie die door de juiste m/v zal worden opgemerkt. We geven advies over de publicatiemogelijkheden met de beste prijs/kwaliteit.

Active search
Internet en de nieuwe sociale media zijn steeds vaker het ideale kanaal om in contact te komen met de beste kandidaten. Voor knelpuntberoepen kan een langetermijnplanning met permanente search een oplossing bieden.

Tijd voor uw corebusiness
Sollicitatiebrieven lezen, afspraken maken, interviews voeren, kandidaten op de hoogte houden …vergt heel wat tijd. Wij screenen alle cv’s, voeren de eerste verkennende gesprekken en nemen ook de verdere opvolging voor onze rekening. Zo hoeft u enkel tijd vrij te maken voor gesprekken met kandidaten die écht het verschil maken.

Positief bedrijfsimago
Kandidaten komen via hun sollicitatie vaak voor het eerst in contact met uw bedrijf. Gratis reclame? Zeker! Op voorwaarde dat de communicatie en het onthaal goed zit. Wij zorgen ervoor dat elke aanwerving uw bedrijfsimago versterkt.

Puntjes op de i
Wil u echt de puntjes op de i zetten, dan raden we aan om een competentie- en persoonlijkheidsonderzoek in de procedure te integreren. Op basis daarvan geven we garanties over de juiste aanwerving. We vragen op een professionele manier referenties na en bieden advies over salarissen en loononderhandeling.

Solliciteren?

Schrijf je hier in!

Onze meerwaarde?

Altijd vaste contracten
Persoonlijke & professionele begeleiding
Feedbackgesprek na uw assessment

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.