Bent u er van op de hoogte dat uw versie van Internet Explorer verouderd is?

Voor de beste gebruikservaring van onze website, raden we u aan om een nieuwere of andere browser te gebruiken.

Klik op een van de icoontjes om naar de download pagina te gaan.

Competentie- en persoonlijkheidsonderzoeken

Ken de sterkte van uw mensen


Hoe weet u of de sollicitant die voor u zit de juiste vaardigheden en persoonlijkheid bezit voor die ene sleutelfunctie in uw bedrijf? Kunt u objectief oordelen over zijn aanwerving?

Assessments, een vak apart
Personeelsadviesbureau Goelen is getraind en gespecialiseerd in het inschatten van menselijk potentieel. We testen de competenties en het persoonlijkheidsprofiel wetenschappelijk en tot in detail. Een degelijk assessment vraagt tijd en niet enkel een hocus pocus vragenlijst. We stellen voor elke functie een combinatie van specifieke oefeningen, tests, rollenspelen en businesscases samen die hun voorspellende waarde in de praktijk bewezen hebben. Dat pakket combineren we met een diepte-interview van 1 Ć  2 uur met een senior consultant die uw business kent en begrijpt. Gemiddeld neemt een onderzoek 4 tot 7 uur tijd in beslag.

Wij testen o.a.
Leiderschapspotentieel en -stijl, werkhouding en motivatie, teamspirit, organisatietalent, leervermogen, sociale en emotionele intelligentie, commerciƫle vaardigheden, administratief talent, stressbestendigheid, ...

Duidelijke rapporten en standpunten
U ontvangt heldere rapporten en adviezen. Typerende profielschetsen en standpunten die relevant zijn voor de praktijk. Zo neemt u onderbouwde aanwervings- en promotiebeslissingen. De meeste klanten gebruiken de rapporten eveneens bij de begeleiding, inwerking en ontwikkeling van hun medewerkers.

Kandidaten waarderen een assessment
U toont dat u professioneel werkt en dat u wilt investeren in een sterk team. Elke deelnemer aan een assessment kan een individuele bespreking van zijn resultaten aanvragen.
Solliciteren?

Schrijf je hier in!

Onze meerwaarde?

Altijd vaste contracten
Persoonlijke & professionele begeleiding
Feedbackgesprek na uw assessment

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.